FEMUSCH
Mijn naam is Frank Musch en ik ben de drijvende kracht achter FEMUSCH.
“Ik ben een onafhankelijk, deskundig en betrokken adviseur en projectleider. Als btb ICT projectmanager heb ik diverse functies vervuld: divisie-projectmanager, deelprojectleider in grote projecten en als manager ICT. Ik heb een heldere kijk op operationele processen en zie communiceren als een van de  belangrijkste criteria om problemen en misverstanden te voorkomen. Ik zorg ervoor dat mensen samenwerken om verbeter trajecten succesvol te realiseren”.


Nodig mij uit voor een vrijblijvende Intake of leg mij uw vraagstuk voor.
U kunt rekenen op:

  • Deskundigheid en expertise
  • Ruime ervaring en innovatie
  • Een breed netwerk waar ik uit kan putten
  • Een pragmatische en mensgerichte aanpak
  • Professionele begeleiding en ondersteuning

FEMUSCH is een onafhankelijk advies en projectbureau dat zich specifiek richt op het adviseren en begeleiden van (MKB) bedrijven en ondernemingen bij het inrichten of migreren van de huidige organisatiestructuur naar een moderne bedrijfsvoering, waarin verantwoord ondernemen een belangrijke plek inneemt. Optimale afstemming tussen alle bedrijfsonderdelen en ICT spelen hierin een onmiskenbare rol. Dit is noodzakelijk om alle nieuwe innovatieve mogelijkheden te kunnen benutten en kosten te besparen.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we verantwoord omgaan met elkaar en onze omgeving. Dat is goed voor het welzijn van ons allemaal. Slimmer Werken, Cloud Computing & Duurzaam Ondernemen staan daarbij centraal en zijn belangrijke ontwikkelgebieden.

FEMUSCH levert maatwerk en investeert intensief in kennis en kunde om een blijvende gewaardeerde
en betrouwbare partner te kunnen zijn voor haar opdrachtgevers.

Referenties