Als uw persoonlijk adviseur,
kom ik graag bij u langs om te vertellen wat Slimmer en Duurzaam in de Cloud werken precies inhoud, wat het te bieden heeft en waarom uw bedrijf of organisatie er veel baat bij kan hebben. Ik laat zien welke mogelijkheden er zijn en hoe u deze optimaal kunt benutten.

Miijn presentaties:

Slimmer en Duurzaam werken in de Cloud
In deze presentatie komen de volgende zaken aan bod:

  • Hoe u slimmer kunt werken door meer uit uw medewerkers en bedrijfs-processen te halen in combinatie met de technische middelen die op dit moment tot de mogelijkheden behoren.
  • Hoe u Cloud Computing kunt gebruiken om een op maat gesneden en schaalbaar ICT netwerk te creëren dat naadloos aansluit op,en onlosmakelijk verbonden is, met de nieuwe werkmethodieken. Uiteraard zal aan bod komen hoe u tot wel 30% kunt besparen op de ICT kosten [investeren = besparen].
  • Tenslotte vertel ik hoe u op een duurzame manier uw ICT energiekosten kunt beheren en hierop flink kunt besparen.

 

Werken zonder onnodig gedoe en kosten

 

Het Nieuwe Werken
In deze presentatie komt het volgende aan bod:


  • De aanleiding voor Het Nieuwe Werken, welke oorzaken hieraan ten grondslag liggen en hoe de veranderingen de overgang van een tijdperk karakteriseren. Hierbij moet u denken aan de informatisering, de mobilteits-problemen, de veranderende arbeidsmarkt en opkomende economieën.
  • In welke domeinen vergt Het Nieuwe Werken aanpassingen en welke invloed hebben deze op onze werkwijze(n), leiderschap en strategieën? Wat zijn de voordelen, maar ook: wat zijn de  valkuilen? Voor wie en voor welke organisatie is Het Nieuwe Werken geschikt?
  • De ICT problematiek die ervoor gezorgd heeft dat Cloud Computing een enorme vlucht heeft genomen en nieuwe manieren van werken mogelijk maakt. De besparings-
    mogelijkheden die slimmer en het werken in de Cloud met zich meebrengen. [investeren = besparen].
  • De gevolgen voor de het kantoor en de werkplek. Welke nieuwe functies krijgen de nieuwe kantoren en hoe zijn deze georganiseerd?